Primăvara este o oportunitate de a abrațisa ceea ce este nou și bun în designul interior. Designerii recomandă incorporarea pufurilor create manual din piele naturală, care aduc un aer autentic și organic în decor. Materialele naturale câștigă teren în fața celor sintetice, iar acest lucru se reflectă și în alegerile de decor.

De asemenea, covoarele marocane din lână sunt apreciate pentru calitatea și durabilitatea lor. Covoarele tribului Berber sunt cele mai cunoscute și iubite, iar cererea pentru covoare marocane autentice a crescut semnificativ. Totodată, accesoriile decorative din bumbac tesute manual, precum paturile și pernele cu modele în carouri sau ciucuri, aduc un strop de autenticitate într-o casă decorată în stil marocan.

Aceste tendințe de design interior inspirate de cultura marocană nu doar aduc un aspect frumos și autentic în casă, ci și respect pentru natură și utilizarea durabilă a resurselor naturale. Prin incorporarea acestor elemente în decorul casei tale, vei putea crea un interior elegant și diferit, cu un aer marocan unic.

Credeti sau nu, primavara este aici si este o oportunitate de a imbratisa ceea ce este nou si bun. Pentru iubitorii de decor care cauta sfaturi despre decorare, am mers direct la sursa si am vorbit cu unii dintre designerii nostri preferati despre tendintele de decor care sunt IN si OUT anul acesta.
Sa cunoastem alegerile lor pentru cele mai mari tendinte de amenajare interioara, precum si cateva sfaturi despre cum sa incorporati aceste look-uri in propria casa, pana la sfarsitul acestei postari, ar trebui sa va simtiti gata sa abordati anul care vine in stil marocan.

Pufuri create manual din piele naturala

Marocanii considera pielea ca fiind un material de inalta calitate. In timp ce materialele sintetice au inlocuit usor in ultimii ani materialele naturale, credem ca anul acesta se va pune accent pe decorurile din materiale naturale.

Acest mult apreciat si plin de istorie taburet puf din piele marocan lucrat manual va reveni in scena decorului organic marocan. Acestea sunt obisnuite in multe case marocane, dar sunt mai putin obisnuite in afara Marocului si aceasta raritate este cea care se adauga la senzatia racoritoare, clasica si independenta pe care o dau unui interior.

Covoare marocane din lana

Designeri de interior au o pasiune pentru covoarele marocane naturale, rurale, pentru a da viata interioarelor rigide. Covoarele din tribul Berber sunt printre cele mai cunoscute si apreciate covoare datorita calitatea si durabilitatea acestora.

De asemenea covoarele Mrirt sunt alese de designeri datorita unicitatii si densitatea firului de lana a acestor covoare premium. Multi dintre noi am auzit de covoare kilim si asemeni celor turcesti, covoarele kilim marocane sunt covoare din lana cu modele complicate si tesute strans care sunt deosebit de populare printre multi designeri de interior.

Aceasta popularitate a facut ca cererea pentru covoare marocane autentice sa creasca ca decor unic si ecologic. Acest lucru, desigur, a dus la un comert puternic cu covoare imitatoare.

Murat Kupcu, expert in covoare traditionale de la Double Knot, are un termen de prudenta: „Cu admiratia si sursa aparent infinita a covoarelor marocane din zilele noastre, este semn daca nu pot face diferenta dintre covoarele berbere adevarate, facute pentru casa si cei pregatiti pentru piata sau pentru comert.”

Accesorii decorative frumoase din bumbac tesute manual

Paturile marocane au fost la moda de foarte mult timp si au ajuns in casele din fiecare colt al lumii. Modelele in carouri au devenit deosebit de populare in ultima vreme asemeni celor cu ciucuri.

Acestea impreuna cu pernele decorative din matase de cactus sunt printre decoratiunile care aduc autenticitate unei case decorata in stil marocan in mod organic.

De ce sa alegem decorul marocan organic?

In zilele noastre decorul este o declaratie de valoare la fel de mult ca si un accesoriu la moda sau artistic. Una dintre trasaturile minunate ale culturii marocane este ingeniozitatea lor pragmatica si capacitatea de a recicla un articol in alt scop pentru a evita risipa.

Acest lucru a insemnat intotdeauna ca marocanii au un respect profund pentru mediul inconjurator si cauta sa foloseasca resursele naturale din jur intr-un mod durabil si organic.

Decorul autentic marocan combina ambitia de a crea un decor creativ, confortabil si la moda cu respectul pentru natura si minunatul miracol pe care il face pentru a satisface nevoile si dorintele noastre.

Urmand aceste tendinte de design interior puteti face cu siguranta un interior sa arate bine. Aceste lucruri mici completeaza aspectul casei tale. Daca scopul tau este sa fii elegant si diferit, atunci ar trebui sa urmaresti cu siguranta decorul marocan.

Tendinta pufurilor create manual din piele naturala

Pentru a adauga un aer autentic si organic in decorul casei tale, designerii recomanda incorporarea de pufuri create manual din piele naturala. Aceste pufuri sunt obisnuite in casele marocane si aduc o senzatie racoritoare, clasica si independenta in interior. Materialele naturale castiga teren in fata celor sintetice, iar aceasta tendinta se reflecta si in alegerile de decor.

Tendinta covoarelor marocane din lana

Covoarele marocane din lana sunt apreciate de designerii de interior pentru calitatea si durabilitatea lor. Covoarele tribului Berber sunt cele mai cunoscute si iubite datorita unicitatii lor. De asemenea, covoarele Mrirt cu densitate mare a firului de lana sunt alese pentru aspectul lor premium. Cererea pentru covoare marocane autentice a crescut semnificativ, dar este important sa fim atenti la imitatii pe piata.

Tendinta accesoriilor decorative din bumbac tesute manual

Accesoriile decorative din bumbac tesute manual, precum paturile si pernele cu modele in carouri sau ciucuri, aduc un strop de autenticitate intr-o casa decorata in stil marocan. Aceste elemente sunt populare datorita aspectului lor organic si pot fi utilizate pentru a completa designul interior al casei tale.

Aceste tendinte de design interior inspirate de cultura marocana aduc nu doar un aspect frumos si autentic in casa ta, dar si respect pentru natura si utilizarea durabila a resurselor naturale. Incorporand aceste elemente in decorul tau, vei putea crea un interior elegant si diferit, cu un aer marocan unic.