Extensiile gene profesionale sunt foarte populare în rândul femeilor, deoarece acestea adaugă un plus de frumusețe și evidențiază trăsăturile feței. Există trei tipuri principale de extensii gene: gene false tip bandă, gene false tip smoc și genele false aplicate fir cu fir. Genele false pot fi purtate zilnic și nu este necesar un machiaj elaborat. Este important ca o femeie să țină cont de forma feței și a ochilor atunci când alege un model de extensii gene profesionale. Aplicarea corectă a genelor nu provoacă reacții adverse, iar rezultatul obținut poate dura între 4 și 6 săptămâni. Forma ochilor este un factor important în determinarea tipului de extensii gene potrivite, iar specialiștii din saloane pot oferi consultanță în acest sens.

In concluzie, extensiile gene profesionale sunt foarte căutate de femei pentru a-și evidenția trăsăturile faciale. Acestea pot fi aplicate în trei moduri diferite: prin utilizarea genelor false tip bandă, smoc sau prin aplicarea lor fir cu fir. Genele false pot fi purtate zilnic și nu necesită un machiaj special. De asemenea, ele nu provoacă reacții adverse dacă sunt aplicate corespunzator și lipiciul folosit este de calitate. Este important ca o femeie să ia în considerare forma feței și a ochilor atunci când alege un model de extensii gene, iar specialiștii din saloanele de înfrumusețare pot oferi consultanță în acest sens.

Este deja o perioada indelungata de timp de cand in completarea unui make-up au fost introduse si genele false. Cum doamnele si domnisoarele adora un machiaj care sa le scoata in evidenta toate trasaturile, serviciul de Extensii gene profesionale a devenit unul la foarte mare cautare. Si nu, genele false nu distrug genele naturale daca sunt aplicate corespunzator. Aplicarea genelor este de preferabil sa se faca la salon, de personal cu experienta in aceasta procedura de infrumusetare.
 

Cate tipuri de Extensii gene profesionale exista?

 
• gene false tip banda – sunt cel mai des utilizate de catre femei, fiind cel mai usor de aplicat, ideale pentru femeile care nu au mai avut gene false. Practic, genele sunt prinse de  o banda ce se va aplica cat mai aproape de radacina genelor naturale;
• gene false tip smoc – pentru un look natural, disponibile de diferite dimensiuni, in functie de efectul dorit;
• genele false aplicate fir cu fir – acestea sunt catalogate ca fiind cele mai durabile, fiind aplicate direct de genele naturale. Sunt singurul tip de • Extensii gene profesionale ce nu pot fi aplicate acasa, ci doar la salon de catre specialistii.

De ce trebuie sa tina cont o femeie ce doreste gene false?

 
Nu exista o regula care sa sustina ca o femeie poate opta pentru Extensii gene profesionale numai daca participa la un eveniment special. Genele false pot fi purtate zilnic, fara un machiaj deosebit. Si nu exista nici obligativitatea de a fi reaplicate mereu.

Sunt persoane care din necunotinta de cauza pot face o alegere neinspirata a unui tip de gene care sa nu le avantajeze. Orice femeie poate oricand sa indeparteze modelul de Extensii gene profesionale pentru care a optat daca nu este multumita de rezultatul obtinut sau daca nu se poate obisnui cu acestea.
 

Aplicarea de extensii gene profesionale poate provoca reactii adverse?

 
Raspunsul este NU.  Indiferent de tipul de gene false ales, fie ca sunt confectionate din par natural sau material sintetic (pentru un aspect curbat), acestea nu vor avea efecte adverse daca lipiciul folosit este de calitate si daca aplicarea lor se va face corespunzator.

Aplicarea de Extensii gene profesionale, in functie de tipul de gene dorit, nu dureaza mai mult de 2 ore, rezultatul fiind gene ce rezista timp de 4-6 saptamani, cu mentiunea ca specialistii recomanda un retus la aproximativ 3-4 saptamani de la aplicare.
 

Extensii gene profesionale in functie de forma ochilor

 
Persoanele care merg la salon pentru a-si pune gene false o fac in primul rand pentru ca acolo exista specialiste in infrumusetare, care le vor pune genele care li se potrivesc, bazandu-se pe  diferite criterii precum forma fetei sau forma ochilor.
 

Tipuri de extensii gene profesionale in functie de forma ochilor:

• pentru ochii in forma de migdala – se potrivesc genele tip banda sau cele tip smoc,
• pentru ochii descendenti – aceasta forma a ochilor necesita gene false de tip smoc, pentru un plus de volum,
• pentru ochii ascendenti – extensii gene profesionale de tip smoc cu firul mai lung spre coltul exterior,
• pentru ochii cu pleoapa lasata – gene de tip banda si gene de tip smoc,
• pentru ochii rotunzi – gene de tip smoc, mai lungi in coltul exterior.

Tipuri de Extensii gene profesionale

Există trei tipuri principale de extensii gene profesionale: gene false tip bandă, gene false tip smoc și genele false aplicate fir cu fir. Genele false tip bandă sunt cele mai des utilizate și sunt ușor de aplicat, fiind ideale pentru femeile care nu au mai avut gene false. Genele false tip smoc sunt potrivite pentru un aspect natural și pot fi găsite în diferite dimensiuni, în funcție de efectul dorit. Genele false aplicate fir cu fir sunt cele mai durabile și se aplică direct pe genele naturale, însă pot fi aplicate doar la salon de către specialiști.

Ce trebuie să țină cont o femeie ce dorește gene false?

O femeie nu trebuie să participe la un eveniment special pentru a opta pentru extensii gene profesionale. Genele false pot fi purtate zilnic și nu este necesar un machiaj elaborat. De asemenea, nu există obligativitatea de a le reaplica mereu. Este important ca o femeie să țină cont de forma feței și a ochilor atunci când alege un model de extensii gene profesionale.

Aplicarea de extensii gene profesionale poate provoca reacții adverse?

Raspunsul este NU. Indiferent de tipul de gene false alese, acestea nu vor avea efecte adverse dacă lipiciul folosit este de calitate și dacă aplicarea lor se face corespunzator. Durata aplicării extensiilor gene nu depășește 2 ore, iar rezultatul obținut este de gene care rezistă timp de 4-6 săptămâni. Este recomandat un retuș la aproximativ 3-4 săptămâni de la aplicare.

Extensii gene profesionale în funcție de forma ochilor

Forma ochilor este un factor important de luat în considerare atunci când se aleg extensii gene profesionale. În funcție de forma ochilor, există diferite tipuri de extensii gene potrivite. De exemplu, pentru ochii în formă de migdală se potrivesc genele tip bandă sau cele tip smoc, iar pentru ochii cu pleoapa lăsată sunt potrivite genele tip bandă și cele tip smoc. Specialistele în infrumusețare din saloane vor putea oferi consultanță și alege genelor care se potrivesc cel mai bine formei feței și ochilor fiecărui client.